marți, 28 august 2012

Pangasius la gratar cu mamaliga prajita

Avem nevoie de :

1 punga file de pangasius
0,5 kg faina malai
apa
sare, piper
ulei masline
zeama de la 1/2 lamaie
condimente pentru peste
un varf de cutit de pasta de ardei iute 
cimbru uscat

Mod de preparare:

   Din apa in care adaugam sare si faina de malai, facem o mamaliga
mai solida pe care o lasam sa se raceasca complet. Dupa ce s-a racit,
taiem mamaliga in bucati si condimentam pestele cu sare si piper.





   Din zeama de lamaie, sare, piper, 1 lingurita condiment pentru peste, 2 linguri
ulei de masline, pasta de ardei iute si putin cimbru facem un dressing cu care ungem
fileurile inainte de a le pune pe gratar.




   Cand pestele s-a prajit,
 
punem la prajit bucatile de mamaliga, dupa ce am pus pe gratar o bucata de folie
de aluminiu,

intoarcem pe toate partile iar cand sunt gata servim asezonat cu dressingul ramas.

POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu