Ingrediente :
1 bucata piept pui file dezosat
3-4 cartofi dulci potriviti
4 linguri ulei
1 lingura miere de albine
1 lamaie
1 lingurita zahar tos
sare
piper
½ lingurita rozmarin
200 ml vin alb dulce
2 lingurite unt
2 felii de paine
100 g crema de branza
Mod de preparare :
Cartofii dulci se pun la fiert, in coaja, ca pentru salata
de cartofi
Cand sunt fierti se lasa la racit, se curata de coaja si se
taie rondele
Pieptul de pui se pune la prajit intr-o tigaie cu uleiul
incalzit, adaugand
sare, piper si rozmarin
Cand incepe sa prinda culoare, se stoarce zeama de la ½
lamiae se adauga
1 lingurita de unt iar cand acesta s-a topit se adauga 100 ml
vin si se lasa la
fiert cca 4-5 minute dupa care se ia de pe foc
In acelasi timp cu pieptul, intr-o alta tigaie se presara
zaharul tos
cand acesta se topeste se adauga cartoful taiat felii
mierea
si 1
lingurita de unt lasand la foc mic
dupa care se ia de pe foc
Se serveste impreuna cu painea care se prajeste si peste care se
pune crema de branza
POFTA BUNA !
Aceasta reteta este perfecta pentru a face o impresie deosebita......de aspectul farfuriei la final nu mai vorbim....
RăspundețiȘtergereITI LASA GURA APA......
Felicirari bucatarului..