marți, 17 iulie 2012

Grissini al prosciutto

Ingrediente :

1 punga grisine
1 cutie crema de branza
parmezan
2 pachete prosciutto crudo (14 felii)



Mod de preparare :

Se unge fiecare felie de prosciutto cu crema de branza (rolul cremei fiind de a  lipi felia de prosciutto de grisina)







Se ruleaza felia de prosciutto pe grisina



pana obtinem niste bastonase



pe care le asezam intr-o tava in care am asezat hartie de copt


si razuim parmezan


si introducem tava la cuptor cca 10-12 minute pana obtinem aceste minunatii


pe care le servim dupa preferinta cu bere rece sau cu altceva racoritor



De mentionat este faptul ca  pot fi consumate si fara a fi date la cuptor; in acest caz, dupa rularea prosciutto-ului se pun la frigider cca 1 ora inainte de a fi consumate.

P.S. Multumiri Cristinei din Brasov pentru reteta!

POFTA BUNA!

Un comentariu:

  1. Grisinele sunt un deliciu .......ca de altfel tot ce gateste acest minunat bucatar....




    P.s. Sotul meu este cel mai bun bucatar......

    RăspundețiȘtergere