Ingrediente :
1 punga grisine
1 cutie crema de branza
parmezan
2 pachete prosciutto crudo (14 felii)
Mod de preparare :
Se unge fiecare felie de prosciutto cu crema de branza (rolul cremei fiind de a lipi felia de prosciutto de grisina)
Se ruleaza felia de prosciutto pe grisina
pana obtinem niste bastonase
pe care le asezam intr-o tava in care am asezat hartie de copt
si razuim parmezan
si introducem tava la cuptor cca 10-12 minute pana obtinem aceste minunatii
pe care le servim dupa preferinta cu bere rece sau cu altceva racoritor
De mentionat este faptul ca pot fi consumate si fara a fi date la cuptor; in acest caz, dupa rularea prosciutto-ului se pun la frigider cca 1 ora inainte de a fi consumate.
P.S. Multumiri Cristinei din Brasov pentru reteta!
POFTA BUNA!
Grisinele sunt un deliciu .......ca de altfel tot ce gateste acest minunat bucatar....
RăspundețiȘtergereP.s. Sotul meu este cel mai bun bucatar......