Avem nevoie de :
4 pulpe de pui intregi
1 1/2 legaturi ceapa verde
5 catei usturoi
1/2 kg orez basmati
2 oua
2 ardei iuti
ulei de masline
4 lingurite sos de soia
4 lingurite otet de orez
5 lingurite amidon
5 lingurite zahar
7 linguri sos de rosii
4 lingurite de apa
Mod de preparare:
Orezul se fierbe in apa cu sare, dupa care se strecoara si se lasa la racit.
Pulpele se dezoseaza si carnea se taie bucati, dupa care se pune la marinat, la rece, timp de 20 minute.
Marinada se face din :
1/3 lingurita sare
4 lingurite sos de soia
4 lingurite otet de orez
2 lingurite amidon
4 lingurite de apa
Dupa cele 20 minute carnea se prajeste in ulei de masline
, pentru aproximativ 5-7 minute,
dupa care se scoate si se lasa la racit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu