''Oamenii de rând trăiesc ca să mănânce şi să bea. Oamenii de valoare mănâncă şi beau ca să simtă că trăiesc.''
duminică, 23 septembrie 2012
Schnitzel vienez
Avem nevoie de:
Cotlet de porc feliat
Pesmet
Mustar
Faina alba
2 oua
sare, piper
ulei
Mod de preparare:
Feliile de carne se bat, se ung cu mustar si se pun la frigider pentru 1 ora.
Dupa 1 ora carnea se scoate de la rece, se da prin faina, ou batut, pesmet si se
prajeste in ulei.
Dupa prajire se scot pe un servetel pentru a se scurge de ulei.
Se poate servi cu orice garnitura. Eu am servit cu salata de cartofi a carei reteta o
puteti gasi pe acest blog.
POFTA BUNA!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu